Artikel archief

PITTIGE WITVIS MET PEPER EN QUINOA

Dit is een echte smaaksensatie. Het is snel en gemakkelijk te maken. Je kunt het net zo pittig maken als je zelf wilt. Neem bijvoorbeeld groene pepers i.p.v. rode of verlaag de hoeveelheden van pepers. Dien het gerecht op met zilvervliesrijst of quinoa en eet er een lekkere salade bij. Voor 2...
Lees meer

FOE YONG HAI (HELEMAAL NIET MEER NAAR DE CHINEES!)

FOE YONG HAI (HELEMAAL NIET MEER NAAR DE CHINEES!) Dit recept heb je zo gemaakt. Het is gezonder dan van de chinees. Geen suiker, vet en ve-tsin toegevoegd! Dit is de vegetarische variant, maar met bio kipfilet is het ook een heerlijke maaltijd. Eet smakelijk! Ingrediënten •1 kleine prei in...
Lees meer

AARDAPPELS, RODE BIETEN MET ROZEMARIJN UIT DE OVEN

Gebakken en geroosterde aardappels zijn minder gezond i.v.m. de vorming van acrylamide. En natuurlijk is het beter om de bieten rauw te verwerken of te stomen, maar af en toe (ge)zondigen kan heel lekker zijn. Het gaat namelijk niet om de dingen die je af en toe eet, het gaat om de dingen die je...
Lees meer