MEXICAANSE WRAPS MET RODE KOOL, VIS EN BONEN

Ingredienten

  • roodbaarsfilets (of 400 gr witvis)
  • wraps
  • 1 rode peper, ontlijst en klein gesneden
  • 225 gram zwarte bonen
  • 300 gram mais
  • 400 gram rode kool
  • 1 handje verse koriander
  • 2 el mexicaanse kruiden

Saus

  • 2 eetlepels limoensap
  • eetlepels kwark
  • zout en peper
  • 130 gra aïoli

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de vis uit de verpakking besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Zet de vis in de oven voor 15 minuten.
  • Snijd de rode kool en meng met de bonen, mais en rode peper. Bak de groentemix in wat olie in de mexicaanse kruiden op hoog vuur voor zo'n 7 minuten. 
  • Maak de saus door de ingrediënten te mengen. Haal de vis uit de oven en trek met twee vorken uit elkaar. Verhit de wraps in de oven, of koekenpan.
  • Smeer de wraps in met de saus.
  • Vul de wraps met de kool, bonen, mais en vis. Garneer met verse koriander. Eet smakelijk!