MEXICAANSE WRAPS MET RODE KOOL, VIS EN BONEN
11-01-2022 15:46
Ingredienten
- 4 roodbaarsfilets (of 400 gr witvis)
- 8 wraps
- 1 rode peper, ontlijst en klein gesneden
- 225 gram zwarte bonen
- 300 gram mais
- 400 gram rode kool
- 1 handje verse koriander
- 2 el mexicaanse kruiden
Saus
- 2 eetlepels limoensap
- 4 eetlepels kwark
- zout en peper
- 130 gra aïoli
Instructies
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de vis uit de verpakking besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Zet de vis in de oven voor 15 minuten.
-
Snijd de rode kool en meng met de bonen, mais en rode peper. Bak de groentemix in wat olie in de mexicaanse kruiden op hoog vuur voor zo'n 7 minuten.
- Maak de saus door de ingrediënten te mengen. Haal de vis uit de oven en trek met twee vorken uit elkaar. Verhit de wraps in de oven, of koekenpan.
- Smeer de wraps in met de saus.
-
Vul de wraps met de kool, bonen, mais en vis. Garneer met verse koriander. Eet smakelijk!